Welkom Gast! [Registreer] :: [Login]
Navigatie

Tutorials

Shoutbox
U dient in te loggen om een bericht te plaatsen.

12/01/2018 16:12
Create a topic please

12/01/2018 03:16
Help, installeer de Radiant en open mij niet de campagne of een spelermodus Frown

09/05/2017 17:06
gezelligheid kent geen tijd Pfft

08/05/2017 13:14
En weer een.

25/04/2017 15:35
Ohoh een bot in het forum


Registreer of log in
Om gebruik te maken van de volledige functionaliteit van Modbase moet je ingelogd zijn.
Na registratie kan je reageren, onderwerpen starten, projecten toevoegen en nog veel meer.

Dit is volkomen gratis en duurt hoogstens een minuut.

Registreer gratis

Call of Duty 4 Singleplayer
U bent hier: Call of Duty 4 Info → Call of Duty 4 Singleplayer

Call of Duty 4: Modern Warfare - Singleplayer

Algemeen
Net zoals in de vorige versies van de Call of Duty - reeks, is er in in CoD4 opnieuw veel werk gestoken in het uitgebreide Singe Player gedeelte.
Deze single player missies voeren je, zoals de titel al doet vermoeden, mee naar een verhaal in het heden (Modern Warfare).
Het verhaal achter deze missies lees je hieronder.

Het verhaal
De hoofdpersoon in Call of Duty 4: Modern Warfare (CoD4:MW) is de Russische ultranationalistische Zakhaev. Deze ‘bad guy’ wordt gesteund door een belangrijke groep van Russische zakenlieden, mensen uit het leger, waardoor hij in staat is om een burgeroorlog in eigen land te beginnen. Zakhaev weet echter, dat andere machten uit de wereld uiteindelijk betrokken zullen raken bij dit conflict. Daarom broedt hij op een manier om de grootste bedreiging, de VS, te omzeilen. Daarom gebruikt Zakheav zijn vriend Al-Asad die in het Midden Oosten een (gefinancierde) staatsgreep uitvoert. Het is een val waardoor de Amerikanen klem worden gezet en Zakhaev blij is. Ondertussen hebben de Britten, in vorm van speciale SAS troepen, Zakhaev al voor een lange tijd - sinds hij wapenhandelaar was – strak in de gaten gehouden. Ze zijn in het geheim bezig om hem in Rusland te vinden. Daarnaast proberen ze door, al samenwerkend met enkele Russen, meer informatie te verzamelen om de VS te van overtuigen dat de oorlog in het Midden Oosten slechts een afleiding is.
De Amerikanen sturen een eliteafdeling van het Amerikaanse leger, namelijk de Marine Force Recon om Al-Asad op te sporen. Dat zal uiteindelijk leiden tot twee verhaallijnen die in Rusland tot elkaar komen.
Jouw missie: het opsporen van Zakheav, Al-Asad en hun twee dichte vennoten (die gezamenlijk de ‘The Four Horsemen’ vormen) en ze te stoppen voordat de wereld in een catastrofaal en vernietigend conflict is verbonden.

Missies
Ga over de naam van de missie voor een afbeelding van de SP map, klik op de link om de afbeelding in een appart venster te hebben.

Bron: CallofDuty4.nl


Inloggen

Link ons

Partners


Naar Boven

© 2006-2018 Modbase. Alle rechten voorbehouden. Disclaimer & cookies | Gedragscode