Welkom Gast! [Registreer] :: [Login]
Navigatie

Tutorials

Shoutbox
U dient in te loggen om een bericht te plaatsen.

12/01/2018 16:12
Create a topic please

12/01/2018 03:16
Help, installeer de Radiant en open mij niet de campagne of een spelermodus Frown

09/05/2017 17:06
gezelligheid kent geen tijd Pfft

08/05/2017 13:14
En weer een.

25/04/2017 15:35
Ohoh een bot in het forum


Registreer of log in
Om gebruik te maken van de volledige functionaliteit van Modbase moet je ingelogd zijn.
Na registratie kan je reageren, onderwerpen starten, projecten toevoegen en nog veel meer.

Dit is volkomen gratis en duurt hoogstens een minuut.

Registreer gratis

Call of Duty Singleplayer
U bent hier: Call of Duty Info → Call of Duty Singleplayer

Call of Duty Singleplayer

US Campaign

In de US campaign ben je Private Martin uit Baker Company van de 101st Regiment - 101st Airborne Division.
Je bent gewoon een van die soldaten die bij de Amerikaanse Paratroopers zit. Je wordt getraind voor deelname in de invasie op Normandie, Frankrijk. Jouw doel is om Europa te bevrijden van de Duitse onderdrukking. Op 6 Juni 1944, word jij met je regiment uit een c47 gedropt.. om Normandie in bezit te nemen, dit verloopt echter niet als plan. Iedereen mist hun dropzones en worden kilometers uit elkaar gedropt. Door hevig lucht afweergeschut worden vele vliegtuigen neergehaald. Jij raakt vele soldaten van je company kwijt en vind andere soldaten uit andere company's samen trekken jullie ten strijden! Jullie nemen St Mére Eglise in en worden hevig beschoten door vijandelijke MG42's en zullen een geweldadige strijd leveren. Onder andere zul je vele bekende missies uitvoeren zoals het vernietigen van Kraut 88’s in Brecourt Manor die op de infantry schiet die op de stranden landen. Ook zul je in een POW-Camp een geallieerde gevangenen moeten bevrijden samen met je team. Dus het zal een moeilijke taak worden om de oorlog door te komen en te overleven!

British Campaign

In de British Campaign ben je Sergeant Evans, een van de vele soldaten van de 6th British Airborne. Je taak is geheime missies Behind Enemy Lines (BEL) uit te voeren. Je krijgt als missie de pegasus bridge te veroveren.. dit doe je door simpel weg gewoon ff in een hangglider voorgetrokken te worden, kabel los te koppelen en landen maar.Het is makkelijker gezegd dan gedaan, je zult deze missie midden in de nacht moeten uitvoeren en je zal hevig tegenstand tegenkomen die er alles aan doen om de brug te behouden.. zo zal je in de ochtend ook tegen de Duitsers moeten vechten die een tegen aanval inzetten met veel mantroepen en tanks!
Ook zul je een beetje oproer moeten veroorzaken bij de Eder-Dam in Duitsland.

Russian Campaign

In de Russian Campaign ben je Conscript Alexei. Je begint met de aanval op Stalingrad.
Je zult levend de Volga moeten oversteken zodat je je bij de troepenmacht kunt storten om het bekende Rode Plein opnieuw in te nemen!
Als je een stap terugneemt wordt je neergeschoten door je officieren.

"Fight for the Russian!! Comrades, do NOT turn your back on HER!" zo luid te tekst die de officieren uitschreeuwen, en dan barst te hel los!
honderden jonge Russische soldaten bestormen het rode plein (Red Square) Vele overleven dit niet! Stalin wilt niet dat een soldaat terugtrekt of helemaal terug komt. Ze moeten vooruit en niet stoppen.Naarmate je meer door de missies komt zul je ook stijgen in de rangen en uiteindelijk gepromoveerd worden tot Tank-Commander.

4e Campaign

Hier vecht je als Amerikaan, Brit, Rus! Als Amerikaan vecht je in het Hurtgen Forrest gelegen aan de outskirts van bastogne.. in de ardenne! En als Brit moet je de bekende v2 Rocket uitschakelen! En het mooiste van het hele spel is als je met de russen berlin inneemt. Callofduty.nl

Inloggen

Link ons

Partners


Naar Boven

© 2006-2018 Modbase. Alle rechten voorbehouden. Disclaimer & cookies | Gedragscode