Welkom Gast! [Registreer] :: [Login]
Navigatie

Tutorials

Shoutbox
U dient in te loggen om een bericht te plaatsen.

09/05/2017 17:06
gezelligheid kent geen tijd Pfft

08/05/2017 13:14
En weer een.

25/04/2017 15:35
Ohoh een bot in het forum

27/03/2017 13:20
We organiseren een cod2 tournooi op 1.0. Meld je team aan op www.myevilclan.tk!

13/03/2017 11:12
jep ^^


Registreer of log in
Om gebruik te maken van de volledige functionaliteit van Modbase moet je ingelogd zijn.
Na registratie kan je reageren, onderwerpen starten, projecten toevoegen en nog veel meer.

Dit is volkomen gratis en duurt hoogstens een minuut.

Registreer gratis

Call of Duty 2
U bent hier: Call of Duty 2 Info → Over Call of Duty 2

Geschiedenis:
De eerste Call of Duty verbeterde het concept van EA's Medal of Honor en vooral het begin van het Stalingrad-campagne en verdediging van een brug door de Britten waren memorabel. Activision vind het natuurlijk niet leuk dat Ubisoft's Brothers in Arms de mooiste WWII-shooter tot nu toe afleverde en wil met Call of Duty 2 weer bovenaan komen. Gezien de features (en de gelekte screenshots) zou dit best wel eens kunnen.

Engine:
Allereerst heeft Infinity Ward een geheel eigen grafische 3D-engine ontworpen die gezien de screenshots tot de absolute top behoort met overbelichting op helmen en het metaal van tanks en dergelijke. Verder is de kunstmatige intelligentie opgepompt en kent deze nu ook het begrip 'verberging'. Gooi je een rookgranaat, dan zal de tegenstander niet kunnen zien wat voor verrassende acties je gaat uitvoeren.

Squad:
Net als bij Brothers in Arms zal je het bevel voeren over je squad en de teams daarin. 'supressive fire' en 'flanking' zijn ook in Call of Duty 2 elementen die integraal is in de gameplay. Dit komt het realisme ten goede. De levels in Call of Duty 2 zullen op meerdere manieren uit te spelen zijn.

Het weer:
Weerseffecten zullen ook een rol spelen in Call of Duty 2. Zandstormen in de woestijn (eindelijk een Noord-Afrika campagne!) of sneeuwstormen in Rusland zullen er voor zorgen dat soldaten zich verschuilen in hun gebouwen.

Communicatie:
De laatste vernieuwing betreft het 'Battle Chatter System'-systeem. Medesoldaten zullen contextgevoelige informatie geven tijdens de gevechten. Daarbij moet je denken aan uitroepen als: "Pas op! Vijand. Tweede raam van rechts op de eerste verdieping!". Deze contextuele informatie stelt jou dan in staat om de bijgehorende actie uit te voeren.

Callofduty.nl

Inloggen

Link ons

Partners


Naar Boven

© 2006-2017 Modbase. Alle rechten voorbehouden. Disclaimer & cookies | Gedragscode