Welkom Gast! [Registreer] :: [Login]
Navigatie

Tutorials

Shoutbox
U dient in te loggen om een bericht te plaatsen.

12/01/2018 16:12
Create a topic please

12/01/2018 03:16
Help, installeer de Radiant en open mij niet de campagne of een spelermodus Frown

09/05/2017 17:06
gezelligheid kent geen tijd Pfft

08/05/2017 13:14
En weer een.

25/04/2017 15:35
Ohoh een bot in het forum


Registreer of log in
Om gebruik te maken van de volledige functionaliteit van Modbase moet je ingelogd zijn.
Na registratie kan je reageren, onderwerpen starten, projecten toevoegen en nog veel meer.

Dit is volkomen gratis en duurt hoogstens een minuut.

Registreer gratis

Call of Duty 2 Singleplayer
U bent hier: Call of Duty 2 Info → Call of Duty 2 Singleplayer

Call of Duty 2 Singleplayer:
Het singleplayer-menu is veranderd ten opzichte die van Call of Duty. Je kunt nu eigen profielen maken, waardoor het mogelijk is dat meerdere mensen hun eigen missies kunnen uitspelen. Ook laad je niet meer je opgeslagen spelen via een een save/load menu, maar worden alle missies netjes ondergeschikt in hoofd- en submissies.

Russian Campaign:
Het spel begint met een de Russische campaign. Jij bent Soldaat Vassili Ivanovich Koslov, een onervaren soldaat uit de U.S.S.R die nog nooit een wapen heeft vastgehouden. Je begint met de ‘Red Army Training’, even buiten Moskou. Hier zal je nog even de basisoefeningen trainen, zoals het schieten op borden en het gooien van aardappelen. Al snel beland je in je eerste gevecht. Gebouwen veroveren is er niet nieuw bij, maar met de missie waarin je op een Duitse counter-attack moet wachten (waarbij je de grond voet trillen , de rookbommen ziet ontploffen en duitse soldaten stormend en gillend op je af ziet rennen) is in een woord overweldigend.

Na Moskou kom je al snel in Stalingrad, niet onbekend voor de meeste Call of Duty gamers. Dit was namelijk al bekend bij de vorige delen. Je moet kruipen door pijpleidingen om een treinstation terug te veroveren. En tevens loop je door de straten van Stalingrad om een radiolijn te repareren.

British Campaign:
In de Britisch Campaign ben je twee personen: Sergeant Davis van Generaal Montgomery’s 8th Leger en Tankcommandant David Welsh van de 7th Tank Divisie (van de beroemde ‘Desert Rats’). Als Sergeant Davis vecht je een groot gevecht uit in Afrika. Je bent onder andere in Egypte om de plaats El Alemain te veroveren. In ‘Rommels last stand’ zal je Rommels Afrika Korps moeten verslaan. Na Afrika ga je in Normandië aan de bak. Met je squad moet je de weg vrij maken naar Cean , een grote stad vlak voor de Normandische kust. In dorpen zoals Ancloville moet je huis voor huis leegmaken totdat de laatste Duitser gesneuveld is.

Als tankcommandant David Welsh zal je met je tank in een woestijn, Noord-oosten van Libia,  rijden op zoek naar vijandige troepen en tanks. Je krijgt opdrachten zoals het kapot schieten van 88’s en andere vijandige voertuigen. Ook zo’n soort missie kwam voor in Call of Duty: United Offensive.

US Campaign:
Met de Amerikanen speel je Korporaal Bill Tayor, een soldaat van het legendarische 2nd Ranger Battalion. Je begint met D-day. In een landingvoertuig land je aan bij Pointe-du-hoc. Hier vecht je misschien wel het zwaarste gevecht uit van de invasiestranden tijdens D-day. Point-du-hoc scheidt het strand af met een vrijwel verticale rotswand van 45 meter hoog. Jij bent een van de 200 Amerikaanse soldaten die naar boven moet klimmen om zo op land te komen. Als het landingsvoertuig open gaat is het een en al sensatie. Je ziet mensen al brandend uit landingsvoertuigen lopen terwijl je kogels om je oren vliegen. Als je boven bent is het nog lang niet afgelopen. Overal zie je Duitsers rennen en na een tijdje heb je Point-du-hoc veroverd. Er zijn nog maar weinig overlevende en ondersteuning uit Omaha beach is nog niet onderweg. Je moet daarom een grote Duitse counterattack proberen af te slaan. Je zal tot ‘’Checkpoint Charlie”, de laatste bunker van het strand, vechten tot de ondersteuning komt. Na D-day moet je Hill 400 veroveren. Op 7 december 1944 zal je als Ranger de berg opmoeten rennen , om zo bunkers en Duitse soldaten uit te schakelen. Boven op de berg is er weer een grote counterattack waar allemaal Duitsers van alle kanten komt rennen. Ook wederom stroomt de adreline door je lichaam. De laatste missie van het spel steek je de Rhine over. De taak is om verschillende 88’s uit te schakelen.

Callofduty.nl

Inloggen

Link ons

Partners


Naar Boven

© 2006-2018 Modbase. Alle rechten voorbehouden. Disclaimer & cookies | Gedragscode