Welkom Gast! [Registreer] :: [Login]
Navigatie

Tutorials

Shoutbox
U dient in te loggen om een bericht te plaatsen.

09/05/2017 17:06
gezelligheid kent geen tijd Pfft

08/05/2017 13:14
En weer een.

25/04/2017 15:35
Ohoh een bot in het forum

27/03/2017 13:20
We organiseren een cod2 tournooi op 1.0. Meld je team aan op www.myevilclan.tk!

13/03/2017 11:12
jep ^^


Registreer of log in
Om gebruik te maken van de volledige functionaliteit van Modbase moet je ingelogd zijn.
Na registratie kan je reageren, onderwerpen starten, projecten toevoegen en nog veel meer.

Dit is volkomen gratis en duurt hoogstens een minuut.

Registreer gratis

Laatste Actieve Forumonderwerpen
  Onderwerpen AuteurAntwoorden Laatste bericht
How to set Cod Radiant back to default ver...
CoD Mapping & Modding
stefan2441 Niels
09-10-2017 19:02
Fout Grid
Modbase Requests
stefan2443 stefan244
21-09-2017 16:34
Radiant Change layout
Modbase Requests
stefan2440 stefan244
13-09-2017 17:46
Testers Gezocht - .map naar .obj converter
Algemene vragen
CPTwesley2 CPTwesley
24-08-2017 18:37
disable weapons
CoD 2 Mapping & Modding
heks3653 Niels
12-07-2017 13:19


Onderwerp bekijken
U bent hier: Forum > CoD:WaW Mapping & Modding > [SOLVED] WaW Mod Tools installeren.
 Onderwerp afdrukken
[SOLVED] WaW Mod Tools installeren.
Geplaatst op 26-04-2016 16:29 | Gewijzigd door Snipaah op 29-04-2016 23:03
#1  Bericht afdrukken
Avatar van gebruiker

Junior

Posts: 23
Joined: 11.01.12
Hallo,

Na een lange tijd weggeweest te zijn leek het me leuk om weer eens een zombie mapje te maken voor WaW.

Ik heb WaW geinstalleerd via de CD en alles werkt prima, tot dat ik de modtools wil installeren, nou weet ik niet of dit een fout is van de folder waar WaW geinstalled staat of dat er iets is met me HDD maar als ik de mod tools in mijn installatie folder zet (de root folder van WaW), dan krijg ik dit als resultaat: i.gyazo.com/47deb2a44e2d5514c8a4cde8082eb9fd.png

Dit krijg ik als resultaat als ik het in een ander mapje probeer te plaatsen:
i.gyazo.com/382d858846ce97b4509a2accea2ad37a.png

Nou weet ik dat de snelheden niet super goed zijn, dus ben ik bang dat op een ofte andere manier mijn HDD beschadigd is. Heeft iemand dit ook eerder gehad?

Alvast sorry als het in een andere categorie thuis hoort!.

Met vriendelijke groet,
Snipaah
 Top
 
Geplaatst op 27-04-2016 10:04
#2  Bericht afdrukken
Avatar van gebruiker

Moderator

Posts: 2389
Joined: 05.08.08
Ik snap echt niet precies wat je probleem is?
http://www.moddb....olsradiant

En dat pak je dan toch uit in je Activision/Cod WAW folder?
 Top www.codevilclan.tk
 
Geplaatst op 27-04-2016 10:37 | Gewijzigd door Snipaah op 27-04-2016 10:38
#3  Bericht afdrukken
Avatar van gebruiker

Junior

Posts: 23
Joined: 11.01.12
Ja dat klopt. Maar als ik dat doet gaat hij de estimated time "calculaten" en staat er na 5 minuten dat het nog een dag kan duren. Bij andere folders is dit niet het geval.
 Top
 
Geplaatst op 27-04-2016 11:09
#4  Bericht afdrukken
Avatar van gebruiker

Opgewarmd


Donator
Posts: 77
Joined: 20.01.08
Heb je al geprobeerd om de bestanden vanuit de ''andere folder'' naar je cod WaW folder te kopiŽren?
 Top
 
Geplaatst op 27-04-2016 11:20
#5  Bericht afdrukken
Avatar van gebruiker

Junior

Posts: 23
Joined: 11.01.12
Yep, zelfde resultaat. Dit is zo vaag..
 Top
 
Geplaatst op 27-04-2016 11:42
#6  Bericht afdrukken
Avatar van gebruiker

Opgewarmd


Donator
Posts: 77
Joined: 20.01.08
En als je een kopie van je CoD WaW folder maakt en ze daarin plakt.

Dat maakt voor de mod tools als het goed is niets uit.
 Top
 
Geplaatst op 27-04-2016 12:00 | Gewijzigd door Snipaah op 27-04-2016 12:04
#7  Bericht afdrukken
Avatar van gebruiker

Junior

Posts: 23
Joined: 11.01.12
Ik ben dat nu aan het proberen, het kopieeren van mijn WaW installatie begon snel, maar kwam na ongv 70% bijna stil te liggen.
i.gyazo.com/151570a9741d8c969c05f0c307a038fd.png

Bij +- 80% begon hij weer snelheid te krijgen.. Ik vraag me af of dit een bug is in Windows 10. Het is pas sinds een paar dagen.


EDIT: Ook modtools installen in de nieuwe folder gaat niet goed..

i.gyazo.com/d054e6b308575986ce8fa3a17a94743c.png

Misschien zijn de tools corrupt? Ik heb ze van deze site..
 Top
 
Geplaatst op 27-04-2016 13:39
#8  Bericht afdrukken
Avatar van gebruiker

Opgewarmd


Donator
Posts: 77
Joined: 20.01.08
ik heb net de cod WaW modtools gedownload en kan ze zonder enkel probleem uitpakken. http://www.modbas...-info.html


Ik denk dat er iets mis is gegaan met jou download, bij mij zijn er namelijk 150.711
items.

Op jou screenshot te zien zijn het er maar 150.568
 Top
 
Geplaatst op 27-04-2016 13:41 | Gewijzigd door Snipaah op 27-04-2016 13:57
#9  Bericht afdrukken
Avatar van gebruiker

Junior

Posts: 23
Joined: 11.01.12
Ik heb ze al meerdere malen gedownload.. Ik begin me echt af te vragen of mijn HDD niet kapot is of dat het een bug is in win10

EDIT: Ik heb m geinstalled gekregen in de andere folder, WaW gekopieerd naar een test folder, modtools geinstalled (duurde lang), nu als ik radiant wil openen krijg ik deze error: i.gyazo.com/dcbfa52eb8d56c92d066a841af79be9b.png
 Top
 
Geplaatst op 28-04-2016 14:32
#10  Bericht afdrukken
Avatar van gebruiker

Moderator

Posts: 2389
Joined: 05.08.08
http://www.codjum...php?t=6688

http://modsonline...090-0.html

Van wat ik er van begrijp bij andere games (cod2 en cod4) is dat er bestanden missen. Dus mss wat Dustdevil zei over het verschil in size of je hebt iets verwijderd van codwaw misschien?
 Top www.codevilclan.tk
 
Geplaatst op 28-04-2016 18:21
#11  Bericht afdrukken
Avatar van gebruiker

Admin

Posts: 2227
Joined: 17.01.06
Bekijk zeker deze tutorial eens om te zien of je disk aan het sterven is: http://www.howtog...-is-dying/


Trotse oprichter en programmeur van Modbase
 Top http://www.modbase.be
 
Geplaatst op 28-04-2016 19:02 | Gewijzigd door Snipaah op 28-04-2016 19:05
#12  Bericht afdrukken
Avatar van gebruiker

Junior

Posts: 23
Joined: 11.01.12
Ik had een berichtje gestuurd via twitter naar een Microsoft employee, hij zei tegen mij dat hij van iets had gehoord wat ik had, Kleine maar vele bestanden kopieren kan lang duren. Ik ga nu de test uitvoeren om te kijken of mijn disk niet dood is.

EDIT: Ik denk dat mijn disk nog gewoon goed is: i.gyazo.com/67dce105a29630fdf1eb6d0add69dff2.png
 Top
 
Geplaatst op 28-04-2016 19:04
#13  Bericht afdrukken
Avatar van gebruiker

Junior

Posts: 23
Joined: 11.01.12
Niels schreef:
http://www.codjum...php?t=6688

http://modsonline...090-0.html

Van wat ik er van begrijp bij andere games (cod2 en cod4) is dat er bestanden missen. Dus mss wat Dustdevil zei over het verschil in size of je hebt iets verwijderd van codwaw misschien?


Ik heb de tools van 2 plekken gedownload, en de game 2 keer opnieuw geinstalleerd. Het werkt allebij niet.
 Top
 
Geplaatst op 29-04-2016 12:47
#14  Bericht afdrukken
Avatar van gebruiker

Moderator

Posts: 2389
Joined: 05.08.08
Als je het verwijderd, verwijder je dan ook nog handmatig de mappen in program files? Soms blijven deze hangen. En heb je ook de Radiant.exe buiten bin geplaatst, gewoon naast codwaw.exe? En heb je compability mode/admin mode geprobeerd (alle mogelijke combo's)?
 Top www.codevilclan.tk
 
Geplaatst op 29-04-2016 13:11
#15  Bericht afdrukken
Avatar van gebruiker

Junior

Posts: 23
Joined: 11.01.12
Ja. Ik heb dat letterlijk allemaal al meerdere malen uitgevoerd.. Als ik google op de error zie ik meestal staan: reinstall modtools of plaats radiant buiten de bin. Dit helpt voor mij niet. Ik heb ook gekeken of de $default material bestaat, en hij bestaat gewoon.

Bedankt voor de hulp tho Pfft
 Top
 
Geplaatst op 29-04-2016 15:25
#16  Bericht afdrukken
Avatar van gebruiker

Moderator

Posts: 2389
Joined: 05.08.08
Is je map toevalling read-only enzo? Want dan kan hij gewoon die bestanden niet lezen. Check rechten over de map
 Top www.codevilclan.tk
 
Geplaatst op 29-04-2016 16:23 | Gewijzigd door Snipaah op 29-04-2016 16:53
#17  Bericht afdrukken
Avatar van gebruiker

Junior

Posts: 23
Joined: 11.01.12
Niels schreef:
Is je map toevalling read-only enzo? Want dan kan hij gewoon die bestanden niet lezen. Check rechten over de map


Hij staat inderdaad op read-only. Als ik 'm eraf wilt halen zegtie "Je moet administrator rechten hebben blablabla, klik op doorgaan (admin rechten)" Dan voert hij alles uit (haalt read-only weg van alle bestanden). Maar als ik dan kijk naar de folder blijft de read-only gewoon staan.

EDIT: Ik heb het via de Command line gedaan, schijnt te werken, open radiant, zelfde error....
 Top
 
Geplaatst op 29-04-2016 23:03
#18  Bericht afdrukken
Avatar van gebruiker

Junior

Posts: 23
Joined: 11.01.12
OPGELOST! Ik was dom bezig en door dat ik de tools in een andere instalatie heb dan de clean waw install opende hij de verkeerde folder waar de codwaw.prj in stond, waardoor ik dus totaal de verkeerde codwaw.prj openende. Dit is nu opgelost en Radiant start normaal op. Bedankt iedereen!
 Top
 
Geplaatst op 30-04-2016 12:58
#19  Bericht afdrukken
Avatar van gebruiker

Moderator

Posts: 2389
Joined: 05.08.08
Gelukkig heb je het opgelost Wink
 Top www.codevilclan.tk
Spring naar forum:

Gelijkaardige onderwerpen
Onderwerpen Forum Antwoorden Laatste bericht
CoD1 KillingSpree Mod + sounds CoD Mapping & Modding 25 01-03-2016 10:57
Black Ops 3 Mod Tools CoD BO Algemeen 6 19-11-2015 22:16
Dood vallen crasht mod CoD 2 Mapping & Modding 3 04-07-2014 19:11
hulp voor mod CoD Mapping & Modding 5 15-03-2014 20:23
GFM MOD cod uo **SERVER PROBLEM Andere vragen over CoD: UO 7 04-03-2014 11:42


Naar Boven

© 2006-2017 Modbase. Alle rechten voorbehouden. Disclaimer & cookies | Gedragscode