Welkom Gast! [Registreer] :: [Login]
Navigatie

Tutorials

Shoutbox
U dient in te loggen om een bericht te plaatsen.

09/05/2017 17:06
gezelligheid kent geen tijd Pfft

08/05/2017 13:14
En weer een.

25/04/2017 15:35
Ohoh een bot in het forum

27/03/2017 13:20
We organiseren een cod2 tournooi op 1.0. Meld je team aan op www.myevilclan.tk!

13/03/2017 11:12
jep ^^


Registreer of log in
Om gebruik te maken van de volledige functionaliteit van Modbase moet je ingelogd zijn.
Na registratie kan je reageren, onderwerpen starten, projecten toevoegen en nog veel meer.

Dit is volkomen gratis en duurt hoogstens een minuut.

Registreer gratis

Laatste Actieve Forumonderwerpen
  Onderwerpen AuteurAntwoorden Laatste bericht
How to set Cod Radiant back to default ver...
CoD Mapping & Modding
stefan2441 Niels
09-10-2017 19:02
Fout Grid
Modbase Requests
stefan2443 stefan244
21-09-2017 16:34
Radiant Change layout
Modbase Requests
stefan2440 stefan244
13-09-2017 17:46
Testers Gezocht - .map naar .obj converter
Algemene vragen
CPTwesley2 CPTwesley
24-08-2017 18:37
disable weapons
CoD 2 Mapping & Modding
heks3653 Niels
12-07-2017 13:19


Onderwerp bekijken
U bent hier: Forum > CoD 2 Mapping & Modding > wil niet compilen
 Onderwerp afdrukken
wil niet compilen
Geplaatst op 23-07-2016 21:23 | Gewijzigd door Radio op 23-07-2016 21:25
#1  Bericht afdrukken
Avatar van gebruiker

Actief

Posts: 198
Joined: 20.08.11
Hallo.
Ik ben bezig met een map, maar die doet nu raar met compilen.
Hij zegt bij het compilen dat die de d3dbsp niet kan vinden, maar dat vindt ik raar want hij moet dus de .map file hebben om een d3dbsp te maken. Het maakt ook geen nieuwe aan als de d3dbsp er wel in staat.
Admin mode of niet, ik weet niet waarom die het niet doet.
Zal wel snel een screenshot posten met wat ik bedoel.
Hopelijk kunnen julle me ermee helpen.
Het deed het elke keer nog tot nu :/

Bijlage:
 Top
 
Geplaatst op 25-07-2016 16:01
#2  Bericht afdrukken
Avatar van gebruiker

Moderator

Posts: 2389
Joined: 05.08.08
Staan je compile settings wel goed? Volgens mij moet je connect_nodes / paths uitzetten. En misschien heb je de optie automatisch starten ofzo iets aan staan
 Top www.codevilclan.tk
 
Geplaatst op 28-07-2016 23:03
#3  Bericht afdrukken
Avatar van gebruiker

Admin

Posts: 3792
Joined: 16.04.06
Plaats eens de volledige dump van de compiler hier.
 Top modbase.be
Spring naar forum:

Gelijkaardige onderwerpen
Onderwerpen Forum Antwoorden Laatste bericht
Punkbuster error bij Compilen Reflections CoD 4 Algemeen 9 13-02-2017 11:22
problemen met compilen in Windows 10 CoD Mapping & Modding 4 28-07-2016 14:27
Cod4 SP-AI wil niet lopen CoD 4 Mapping & Modding 6 26-01-2016 22:01
Problemen met compilen CoD Mapping & Modding 4 15-01-2015 22:01
Na compilen map compleet zwart CoD 2 Mapping & Modding 4 10-12-2014 23:03


Naar Boven

© 2006-2017 Modbase. Alle rechten voorbehouden. Disclaimer & cookies | Gedragscode