Welkom Gast! [Registreer] :: [Login]
Navigatie

Tutorials

Shoutbox
U dient in te loggen om een bericht te plaatsen.

09/05/2017 17:06
gezelligheid kent geen tijd Pfft

08/05/2017 13:14
En weer een.

25/04/2017 15:35
Ohoh een bot in het forum

27/03/2017 13:20
We organiseren een cod2 tournooi op 1.0. Meld je team aan op www.myevilclan.tk!

13/03/2017 11:12
jep ^^


Registreer of log in
Om gebruik te maken van de volledige functionaliteit van Modbase moet je ingelogd zijn.
Na registratie kan je reageren, onderwerpen starten, projecten toevoegen en nog veel meer.

Dit is volkomen gratis en duurt hoogstens een minuut.

Registreer gratis

Laatste Actieve Forumonderwerpen
  Onderwerpen AuteurAntwoorden Laatste bericht
[Poll] Call of Duty: WOII
Chat Lounge
chearles6 CPTwesley
08-05-2017 13:16
disable weapons
CoD 2 Mapping & Modding
heks3651 Niels
06-05-2017 10:26
ERROR
Andere vragen over CoD: UO
chirola131 Niels
13-02-2017 11:29
Punkbuster error bij Compilen Reflections
CoD 4 Algemeen
mabali8 Niels
13-02-2017 11:22
Ayuda!!..Error de Compilacion
Andere vragen over CoD: UO
chirola132 chirola13
11-02-2017 17:13


Onderwerp bekijken
U bent hier: Forum > CoD 4 Algemeen > Punkbuster error bij Compilen Reflections
 Onderwerp afdrukken
Punkbuster error bij Compilen Reflections
Geplaatst op 24-01-2017 21:20
#1  Bericht afdrukken
Avatar van gebruiker

Recruit

Posts: 5
Joined: 24.01.17
Hoi,

Weer terug hier na een lange tijd te zijn weg geweest. Na heel lang in COD2 maps te hebben gemaakt nu overgestapt naar COD4. Ik heb COD 4 via Steam aangeschaft en het spel draait prima op m'n Windows 10 laptop. De ModTools draaien ook prima.
Wanneer ik m'n map wil compileren krijg ik bij de tweede stap (compile reflections) de error:
"Unable to initialize punkbuster. Punkbuster is disabled".
Het vreemde is dat ik de map die bij de mod-tools meegeleverd zit (mp_test) wel gewoon kan compilen en spelen vanuit de compiletools.
Ik heb diverse youtube tutorials bekeken (over reflection probes en zo), ik heb niet het idee dat ik iets mis.
Heeft iemand een idee wat er fouot gaat?
Alvast bedankt!
 Top
 
Geplaatst op 25-01-2017 09:40
#2  Bericht afdrukken
Avatar van gebruiker

Moderator

Posts: 2385
Joined: 05.08.08
Dus je probeert het direct via modtools te spelen? Wat als je het gewoon via COD4 doet? Dus iwd en ff files in juiste mappen en /map mp_mapnaam
 Top www.codevilclan.tk
 
Geplaatst op 06-02-2017 07:13
#3  Bericht afdrukken
Avatar van gebruiker

Recruit

Posts: 5
Joined: 24.01.17
Hoi Niels,
Sorry vooor de late response, zat op een mail van ModBase te wachten, maar die heb ik nooit gehad (spam folder misschien).
Ik krijg nog helemaal geen iwd en FF files, na de eerste stap van het compilen (die wel zonder errors verloopt) heb ik drie files gekregen:
mp_mymap.grid_auto
mp_mymap.grid-not
mp_mymap.settings
De eerste twee staan in maps\mp (en zijn beide 0 KB), de derde staat in mn folder compiler-tools.
 Top
 
Geplaatst op 06-02-2017 09:26
#4  Bericht afdrukken
Avatar van gebruiker

Moderator

Posts: 2385
Joined: 05.08.08
Volg deze tutorial.
http://www.modbas...e-map.html

En voer uit als administrator
 Top www.codevilclan.tk
 
Geplaatst op 06-02-2017 21:30 | Gewijzigd door mabali op 06-02-2017 21:31
#5  Bericht afdrukken
Avatar van gebruiker

Recruit

Posts: 5
Joined: 24.01.17
Hoi Niels,
Dat is precies wat ik doe.
Stap 1 van de 5 gaat prima, bij stap2 start hij COD4 op, en krijg ik de melding zoals in de bijlage:

Ik heb binnen de multiplayer opties van COD4 al geprobeerd om PB uit te schakelen en juist in te schakelen, maar allemaal zonder succes.
Zoals gezegd: de testmap die bij Radiant zit komt wel goed door deze stap (en alle vervolgstappen) heen.

Bijlage:
 Top
 
Geplaatst op 09-02-2017 15:19
#6  Bericht afdrukken
Avatar van gebruiker

Moderator

Posts: 2385
Joined: 05.08.08
Bij stap2 start cod4 op? Dat moet toch niet? Heb je wel pb geinstalleerd? En is je cod4 naar de nieuwste versie?
 Top www.codevilclan.tk
 
Geplaatst op 09-02-2017 21:48 | Gewijzigd door mabali op 09-02-2017 21:52
#7  Bericht afdrukken
Avatar van gebruiker

Recruit

Posts: 5
Joined: 24.01.17
Volgens de tutorial moet bij stap 2 juist COD4 opstarten:
Download broncode  Code
Als 2de moet je op compile reflections klikken, hierdoor komen de reflecties van voorwerpen in je map.
Hij zal hier cod4 multiplayer opstarten.
Deze moet je laten lopen en als hij klaar is zal hij zichzelf afsluiten.



PB is geinstalleerd, versienummer van COD4 is 1.7.568.
 Top
 
Geplaatst op 10-02-2017 07:16 | Gewijzigd door mabali op 10-02-2017 07:17
#8  Bericht afdrukken
Avatar van gebruiker

Recruit

Posts: 5
Joined: 24.01.17
Probleem opgelost!
Ik heb gisteravonod uiteindelijk een herinstallatie van PB gedaan(via deze video https://www.youtu...GbKkpYTg). Toen begon mn virusscanner (sophos home) te protesteren. Waarschijnlijk heeft ie dat bij de originele installatie van COD4 ook al gedaan, maar heb ik die melding toen genegeerd.
Ik heb een whitelist regel voor Sophos gemaakt, en nu kan ik compilen!
Thanks voor het meedenken!Thumbs
 Top
 
Geplaatst op 13-02-2017 11:22
#9  Bericht afdrukken
Avatar van gebruiker

Moderator

Posts: 2385
Joined: 05.08.08
Goed dat het is opgelost Smile Je kan bij Projecten je progressie van je map delen. Zo worden we een beetje op de hoogte gehouden
 Top www.codevilclan.tk
Spring naar forum:

Gelijkaardige onderwerpen
Onderwerpen Forum Antwoorden Laatste bericht
ERROR Andere vragen over CoD: UO 2 13-02-2017 11:29
Ayuda!!..Error de Compilacion Andere vragen over CoD: UO 3 11-02-2017 17:13
wil niet compilen CoD 2 Mapping & Modding 3 28-07-2016 23:03
problemen met compilen in Windows 10 CoD Mapping & Modding 4 28-07-2016 14:27
Problemen met compilen CoD Mapping & Modding 4 15-01-2015 22:01


Naar Boven

© 2006-2017 Modbase. Alle rechten voorbehouden. Disclaimer & cookies | Gedragscode