Welkom Gast! [Registreer] :: [Login]
Navigatie

Tutorials

Shoutbox
U dient in te loggen om een bericht te plaatsen.

09/05/2017 17:06
gezelligheid kent geen tijd Pfft

08/05/2017 13:14
En weer een.

25/04/2017 15:35
Ohoh een bot in het forum

27/03/2017 13:20
We organiseren een cod2 tournooi op 1.0. Meld je team aan op www.myevilclan.tk!

13/03/2017 11:12
jep ^^


Registreer of log in
Om gebruik te maken van de volledige functionaliteit van Modbase moet je ingelogd zijn.
Na registratie kan je reageren, onderwerpen starten, projecten toevoegen en nog veel meer.

Dit is volkomen gratis en duurt hoogstens een minuut.

Registreer gratis

De regels hier op Modbase
Als geregistreerd lid ga je automatisch akkoord met deze regels.
Wie zich niet aan deze regels kan houden, riskeert een ban!

1. Onderwerp aanmaken & posten

1.1 Gebruik de zoekfunctie voordat je een nieuw onderwerp aanmaakt. Dit voorkomt het plaatsen van onderwerpen met dezelfde inhoud/vraag.

1.2. Het is niet toegestaan om reclame links/banners/afbeeldingen of dergelijke media te plaatsen met als doel reclame te maken voor een externe website. Dergelijke berichten zullen worden verwijderd en een officiŽle waarschuwing zal gegeven worden.

1.3. Open een nieuw onderwerp in het kader van de desbetreffende categorie van het forum. Bijvoorbeeld, een gesprek over een nieuwe game mag niet worden geplaatst bij CoD Level design. Het moet bij Chat Lounge geplaatst worden. Alle onderwerpen geopend in de verkeerde categorie zullen verplaatst worden door de medewerkers.

1.4. Modbase behoudt zich het recht om onderwerpen/posts te wijzigen, te verplaatsen of te verwijderen. U bent verantwoordelijk voor de inhoud van uw onderwerp/post. Indien deze niet overeenstemt met onze gedragscode wordt deze verwijderd. We zijn hier zeer streng over.

1.5. Bij het plaatsen van een vraag dient u zo nauwkeurig mogelijk uw vraag/probleem te omschrijven. Geef zoveel mogelijk details zoals screenshots, error logs, compile logs etc. Dit helpt ons om vlugger en beter een antwoord te vinden voor het probleem.

1.6. Debatteren over een bepaald onderwerp mag altijd, maar moet beschaafd blijven. Elkaar uitschelden, beledigen, onbeschoft gedragen ten opzichte van leden of medewerkers wordt niet aanvaard. Een algemene chat moet in de Chat Lounge gebeuren. Indien uw onderwerp zich niet in de juiste categorie bevindt, zal deze verplaatst worden (zie punt 3) of desnoods verwijderd (zie punt 4).

1.7. Gelieve geen nutteloze onderwerpen, ťťn-woord (of korte) doelloze posts te plaatsen. Deze worden verwijderd.

1.8. Frequent posten zodat het op spammen begint te lijken met als doel je aantal posts te verhogen is niet toegestaan.

1.9. Typen met CAPS LOCK aan, tenzij dit past binnen de lay-out van uw onderwerp/post, is verfoeilijk en zal ervoor zorgen dat mensen vlug een afkeer voor u hebben. Onze medewerkers zien dit ook niet graag en kunnen eventueel uw onderwerp/post verwijderen.

1.10. Het is niet toegestaan om posts die zijn seksueel geaard zijn of in strijd zijn met onze gemeenschap normen te plaatsen. Onze medewerkers zijn de eigen scheidsrechters van wat wel en wat niet in strijd is met de communautaire normen.

1.11. Discussie over illegale activiteiten zoals illegale software, muziekpiraterij en elke andere schending van intellectueel eigendom is verboden.

1.12. Onderwerpen/posts worden enkel in het Nederlands en eventueel in het Engels aanvaard. Andere bijdragen zullen verwijderd worden.

1.13. Hoewel deze regels gelden voor de meest voorkomende situaties, kunnen zij niet anticiperen op alles. Daarom behouden wij ons het recht om alle maatregelen te nemen die wij geschikt achten om ervoor te zorgen dat dit forum niet verstoord wordt of op enigerlei wijze wordt misbruikt.

Gebruik uw hoofd voordat u uw mond (of vingers, in deze context) gebruikt. U bent verantwoordelijk voor uw eigen woorden en de eventuele schade die zij kunnen veroorzaken.

2. Medewerkers

De Modbase medewerkers (administrator, moderators) zijn hier om het forum netjes te houden.

2.1 Medewerkers zullen elk onderwerp sluiten dat in strijd is met bovenstaande regels.

2.2. Administrators zullen leden waarschuwen, (tijdelijk) bannen indien deze in kwestie zich niet aan de regels houden.

2.3 Leden mogen niet in het openbaar discussiŽren met een medewerker (administrator of moderator) over een bepaalde actie. Alle klachten gericht tegen een moderator moeten eerst geadresseerd worden naar de moderator in kwestie via PM. Als het probleem niet kan worden opgelost, dan moet het probleem doorgestuurd worden naar een administrator. Een administrator zal dan een definitief besluit maken.

3. Over waarschuwingen:

  • Verbale waarschuwingen zullen worden gegeven bij ongelukken zoals het dubbel posten van een onderwerp/post. De medewerkers bepalen of het al dan niet over een ongeluk gaat.
  • Verbale waarschuwingen zoals ďLet op je taalĒ zullen 1 keer gegeven worden. Bij een tweede waarschuwing over hetzelfde feit zal er een officiŽle waarschuwing gegeven worden.
  • Er wordt een officiŽle waarschuwing gegeven wanneer men reclame maakt voor eender welke externe website. De medewerkers bepalen wanneer het gaat om reclame. Er bestaat natuurlijk ook positieve reclame (nuttige sites bijvoorbeeld).
  • Er wordt een officiŽle waarschuwing gegeven na het ontdekken van spam (in forum of shoutbox).
Ons systeem laat maximaal 3 officiŽle waarschuwingen toe. Na 3 waarschuwingen volgt een (eventueel tijdelijke) ban. Geen discussie mogelijk.

4. Reclame & handtekingen (sigs)

4.1 Zoals reeds hierboven vermeld is reclame maken in het forum & de shoutbox verboden. Dit geldt ook voor reclame via PM of e-mail.

4.2 Forum handtekeningen (sigs) zijn een persoonlijke ruimte. Je mag hier plaatsen wat je wenst, zolang het maar niet in strijd is met onze regels (beledigend, kwetsend, verwijzingen naar illegale software, etc. zie vorige punten). Het is mogelijk om BBcode te gebruiken, maar overdreven gebruik is niet toegestaan (te grote afbeeldingen, teveel kleuren etc.). Administrators hebben het recht om de handtekening te wijzigen.

5. Accounts

5.1 Gebruikersnamen mogen geen kwetsende, beledigende of andere woorden bevatten die in strijd zijn met onze gedragscode.

5.2 Gebruikers (leden) mogen geen accounts delen.

5.3 Er mag slechts 1 account per gebruiker aangemaakt worden. 2 accounts zijn niet nodig. Indien je het wachtwoord niet meer weet kan je deze opvragen via http://www.modbase.be/lostpassword.php. Als we een dubbele account vinden wordt de laatst aangemaakte account geband.

6. Andere regels & verduidelijkingen

6.1 Alle technische vragen moeten op het forum gesteld worden. We hebben deze service speciaal gemaakt om jullie problemen op te lossen. Stel dus geen technische vragen via PM, e-mail of de shoutbox. Deze vragen worden niet beantwoord.

6.2 Wij (Modbase) hebben het recht om onderwerpen te verwijderen. Gelieve in gedachten te houden dat onderwerpen verwijderd kunnen worden omdat ze in strijd waren met onze regels terwijl individuele posts wel perfect inorde waren. Dit weerspiegelt niets slecht op u.

6.3 We hebben ook het recht om eender welk lid te bannen ook al maken wij deze reden niet openbaar. U hebt het recht om uitleg te vragen over de ban. Dit forum is een privilege, geen recht!

6.4 We behouden ons het recht om een gebruikersnaam te wijzigen indien deze niet voldoet aan regels zoals hierboven vermeld. De persoon in kwestie zal een e-mail ontvangen met de nieuwe login gegevens.

6.5 De tutorials, gemaakt door de Modbase (ex-)beheerders & (ex-)Moderators (actief of inactief) of ingestuurde tutorials door (ex-)leden en gasten, zijn en blijven het eigendom van Modbase. Het is niet toegestaan deze tutorials te kopieren op eender welke wijze mogelijk zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van ťťn van de Modbase eigenaars.
Bij het insturen van een tutorial gaat de persoon in kwestie automatisch akkoord met bovenstaande regel. De ingestuurde tutorial wordt na het insturen en goedkeuren eigendom van Modbase.

Deze regels zijn er niet om de gebruikers van Modbase hun vrije meningsuiting te censureren. Ze zijn er om de site georganiseerd, gebruiksvriendelijk, aangenaam, informatief en vrij van kwetsend en ongepast gedrag te houden.
Wees hoffelijk en beleefd. Toon respect voor de mening en gevoelens van anderen. Gebruik van het forum is een privilege, geen recht. We zijn niet geÔnteresseerd in hoe groot je ego is. Vergeet niet, we moedigen een open discussie aan, geen argumentloze spamonderwerpen.
Als lid van Modbase dient u zich aan deze regels te houden. Wenst u dit niet te doen, dan zijn wij genoodzaakt om uw account te sluiten. U hebt de kans gehad om deze regels te lezen. Ze zijn er, dus moeten ze nageleefd worden.

Laatste update: 20-03-2009


Inloggen

Link ons

Partners


Naar Boven

© 2006-2017 Modbase. Alle rechten voorbehouden. Disclaimer & cookies | Gedragscode